Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

Reteta culinara Fasole alba cu ceapa si rosii coapte din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

 

INGREDIENTE
2 cepe rosii 400 gr rosii cherry 3 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie sare de mare cu ierburi aromate 1 catel de usturoi, tocat un buchetel de patrunjel proaspat, tocat 2 conserve (a cate 400 gr) fasole alba, scursa 2 linguri otet balsamic parmezan ras, pentru servire

Ingrediente Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

2 cepe rosii

400 gr rosii cherry

3 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie

sare de mare cu ierburi aromate

1 catel de usturoi, tocat

un buchetel de patrunjel proaspat, tocat

2 conserve (a cate 400 gr) fasole alba, scursa

2 linguri otet balsamic

parmezan ras, pentru servire

Categorii