Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman
Reteta culinara Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman din categoria Mancaruri de legume. Specific Romania. Cum sa faci Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman
O domnisoara m-a intrebat ce sa-i prepare iubitului ca sa-i placa si sa o aprecieze. Raspunsul il gasiti ilustrat si explicat mai jos :D Dragostea trece prin stomac. Fa-i barbatului o fasole boabe buna cu afumatura si este cel mai fericit.
Ingrediente Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman
1,5 kg jambon proaspat de porc
500 gr piept de porc afumat
500 gr fasole alba boabe
300 gr rosii [ congelate
100 gr ulei
1 lingurita boia rosie dulce
3 carnaciori
3 cepe
3 tije telina
3 linguri pasta rosii
3 ardei Kapia copti [ eu am avut din congelator]
1 telina mica
1 lingurita cimbru uscat
sare
piper