Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman

Reteta culinara Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman din categoria Mancaruri de legume. Specific Romania. Cum sa faci Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman

 

  O domnisoara m-a intrebat ce sa-i prepare iubitului ca sa-i placa si sa o aprecieze. Raspunsul il gasiti ilustrat si explicat mai jos :D Dragostea trece prin stomac. Fa-i barbatului o fasole boabe buna cu afumatura si este cel mai fericit.

Ingrediente Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman

1,5 kg jambon proaspat de porc

500 gr piept de porc afumat

500 gr fasole alba boabe

300 gr rosii [ congelate

100 gr ulei

1 lingurita boia rosie dulce

3 carnaciori

3 cepe

3 tije telina

3 linguri pasta rosii

3 ardei Kapia copti [ eu am avut din congelator]

1 telina mica

1 lingurita cimbru uscat

sare

piper

Categorii