Fasole galbenă cu sos provensal

Reteta culinara Fasole galbenă cu sos provensal din categoria Mancaruri de post. Specific Franta. Cum sa faci Fasole galbenă cu sos provensal

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fasole galbenă cu sos provensal

 

INGREDIENTE
500 g fasole galbenă, 1 ceapă galbenă, 1-2 linguri ulei, 1/2 cană vin alb sec, 1/2 linguriță zahăr, 5-7 căței usturoi, o conservă cu roșii, sare,piper, verdeață proaspătă (pătrunjel sau mărar la alegere).

Ingrediente Fasole galbenă cu sos provensal

500 g fasole galbenă,

1 ceapă galbenă,

1-2 linguri ulei,

1/2 cană vin alb sec,

1/2 linguriță zahăr,

5-7 căței usturoi,

o conservă cu roșii,

sare,piper,

verdeață proaspătă (pătrunjel sau mărar la alegere).

Categorii