Fasole rosie cu carnati, pe pat de piure de morcovi
Instructiuni de preparare Fasole rosie cu carnati, pe pat de piure de morcovi
Carnatii se prajesc, iar in grasimea ramasa se distuie ceapa, morcovi, ardeiul gras, toate taiate in bucati. Se adauga si foia de dafin si doar pentru cateva momente, cateii de usturoi zdrobiti. Se complecteaza cu putina apa.
Cand sunt toate fierte, se scot si se adauga boabele de fasole care se mai lasa cateva minute. Intre timp, fara sa se raceasca, din morcovi si ardeiul rosu, se face un piure.
Platoul pentru servit se aranjeaza ca in imagini. Intai piureul de morcovi, apoi fasolea rosie deasupra si peste, carnati taiati si aranjati in evantai.
Ingrediente Fasole rosie cu carnati, pe pat de piure de morcovi
2 cutii fasole rosie
4-5 carnaciori
1 ceapa
1 ardei gras rosu
2-3 morcovi
piper
sare
foi de dafin
2 catei de usturoi