Fasole scazuta de post
Reteta culinara Fasole scazuta de post din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Fasole scazuta de post
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Fasole scazuta de post
„Rețete de suflet”
500 g fasole 3 cepe 50 ml ulei 3 linguri pasta de rosii 2 lingurite boia 2 a fost dafin vegeta piper sareFasolea se pune la inmuiat in apa seara pana dimineata.
A doua zi se spala si se fierbe intr-o oala sub presiune timp de 1 ora cu 2 buchete de vageta si foi de dafin.
Ceapa se toaca marunt, se pune in tigaia cu ulei si se caleste 2-3 minute.
Se adauga putina apa, se adauga boia de ardei, piper si sare si se fierbe aproximativ 5 minute.
Adăugați fasolea și pasta de roșii și gătiți încă 10-15 minute.
Potriviți sarea (eu adaug o jumătate de linguriță de zahăr) și este gata.
Serviți cu ceapă roșie sau murături.
Poftă bună!
Ingrediente Fasole scazuta de post
500g fasole boabe
3 cepe
50ml ulei
3 linguri pasta de tomate
2 lingurite boia dulce
2 foi dafin
vegeta
piper
sare