Fasole scazuta de post

Reteta culinara Fasole scazuta de post din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Fasole scazuta de post

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fasole scazuta de post

 

„Rețete de suflet”

500 g fasole 3 cepe 50 ml ulei 3 linguri pasta de rosii 2 lingurite boia 2 a fost dafin vegeta piper sare

Fasolea se pune la inmuiat in apa seara pana dimineata.

A doua zi se spala si se fierbe intr-o oala sub presiune timp de 1 ora cu 2 buchete de vageta si foi de dafin.

Ceapa se toaca marunt, se pune in tigaia cu ulei si se caleste 2-3 minute.

Se adauga putina apa, se adauga boia de ardei, piper si sare si se fierbe aproximativ 5 minute.

Adăugați fasolea și pasta de roșii și gătiți încă 10-15 minute.

Potriviți sarea (eu adaug o jumătate de linguriță de zahăr) și este gata.

Serviți cu ceapă roșie sau murături.

Poftă bună!

Ingrediente Fasole scazuta de post

500g fasole boabe

3 cepe

50ml ulei

3 linguri pasta de tomate

2 lingurite boia dulce

2 foi dafin

vegeta

piper

sare

Categorii