Fasole uscata cu spanac in sos de rosii

Reteta culinara Fasole uscata cu spanac in sos de rosii din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Fasole uscata cu spanac in sos de rosii

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fasole uscata cu spanac in sos de rosii

 

Un prânz de post rapid.

1 ceapa rosie 1 conserve de fasole albă 125 gr baby spanac 200 gr roșii piure 1 lingura pasta de ardei 1 lingura ulei sare piper negru cimbru uscat 2 foi de dafin mărar verde Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins. Se stinge cu piure de roșii. Se adauga pasta de piper, foile de dafin, cimbru, piper si putina sare. Se fierbe cateva minute, apoi se adauga putina apa fierbinte si fasolea scursa. Se fierbe pana se leaga sosul, se condimenteaza cu sare si se adauga spanacul. Pune capacul 2-3 minute si lasa sa se inmoaie usor. Se amestecă ușor, se adaugă mararul și se stinge focul. Se lasa acoperit 5 minute cu capac si putem servi cu paine prajita.

Ingrediente Fasole uscata cu spanac in sos de rosii

1 ceapa rosie

1 conserva fasole alba

125 gr baby spanac

200 gr rosii pasate

1 lingura pasta de ardei

1 lingura ulei

sare

piper negru macinat

cimbru uscat

2 foi de dafin

marar verde

Categorii