Fasole verde cu trei feluri de carne

Reteta culinara Fasole verde cu trei feluri de carne din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Fasole verde cu trei feluri de carne

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fasole verde cu trei feluri de carne

 

O rețetă din seria ”Totul se transformă nimic nu se pierde”, adică reciclare. Am ”fugărit” prin frigider câte o bucată de friptură de miel, una de porc și una de pui. Într-un colț stăteau amărâte vreo 2-3 fire de ceapă și usturoi verde. Așa că am trecut la treabă! A ieșit o super mâncărică!;)

Ingrediente Fasole verde cu trei feluri de carne

friptură de miel cca. 200 g,

friptură de porc (cotlet fără os) cca. 200 g,

friptură de pui (pulpe de pui dezosate) cca. 200 g,

ceapă verde 2-3 fire,

usturoi verde 2-3 fire,

ulei de floarea soarelui,

fasole verde congelată cca. 400 g,

mărar verde 1/2 legătură,

coriandru verde 4-5 fire,

pătrunjel verde 3-4 fire,

sare iodată,

piper proaspăt măcinat,

boia de ardei dulce,

bulion Panacris cca 250 ml.

Categorii