Fenicul pane
Instructiuni de preparare Fenicul pane
Ingrediente Fenicul pane
2-3 bulbi de fenicul tanar
cu verdeata
2 oua
un praf de sare
1 lingura de chimen
100 g faina alba
150 g pesmet
20 g unt
100 ml ulei de floarea soarelui
2-3 bulbi de fenicul tanar
cu verdeata
2 oua
un praf de sare
1 lingura de chimen
100 g faina alba
150 g pesmet
20 g unt
100 ml ulei de floarea soarelui
Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă - Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv g
Reteta culinara Placinta cu branzeturi (1 mai muncitoresc) din categoria Aperitive / Garnituri. Cum
Saratele cu branza de oaie si untura - Reteta gustoasa de casa - Cum se prepara Saratele cu branza d
Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște - Cum sa pregatesti Ouă v
Reteta culinara Snitel pane din piept de pui cu parmeza din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa
Reteta culinara Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană din categoria
Branzoaie - Intr-un castron cernem faina si facem la mijloc o adancitura in care vom pune 3 oua intr
O reteta delicioasa de cartofi la cuptor gratinati cu cascaval, o garnitura simpla si gustoasa perfe