Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc - Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:   Taie brânza feta în cuburi

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

 

Feta saganaki este un aperitiv grecesc clasic. Bucură-te de gustul îmbietor al brânzei feta acoperită de o crustă crocantă și aromă mediteraneană. Acest aperitiv simplu, dar delicios, este perfect pentru a încânta papilele gustative ale musafirilor. Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc ai nevoie de doar câteva ingrediente: brânză feta, susan, miere, foi de plăcintă și cimbrișor.  

Ingrediente Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: 300 gr feta susan miere de albine cimbrișor foi de plăcintă 1 albuș de ou

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:

 Taie brânza feta în cuburi. 

Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă.

Unge fiecare pachețel cu albuș de ous și presară susan.

Coace în cuptorul preinalzit, la 190 grade C, pentru 20 minute.

După coacere, glazurează-le cu miere și cimbrișor.

Servește-le calde!

Feta sakanaki este perfectă pentru micul dejun sau un brunch alături de familie sau prieteni.

Incearca si reteta de Creveti saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Branza feta la cuptor cu masline, un aperitiv foarte savuros.

Iti recomandam sa incerci si reteta de Rulouri cu praz si feta, o gustare excelenta.

 Încearcă și rețeta de Creveți saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv foarte savuros.

Îți recomandăm să încerci și rețeta de Rulouri cu praz și feta, o gustare excelentă.

 

Ingrediente Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Ingrediente Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:

300 gr feta

susan

miere de albine

cimbrișor

foi de plăcintă

1 albuș de ou

Categorii

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase - Cum se prepara aceste Plăc

Covrigei fragezi cu telemea - Gustul copilăriei într-o rețetă ușoară și rapidă

Covrigei fragezi cu telemea - Gustul copilăriei într-o rețetă ușoară și rapidă

Covrigei fragezi cu telemea - Gustul copilăriei într-o rețetă ușoară și rapidă - Cum se prepara aces

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor - Cum se prepara Rețeta gustoasă de turte cu cașcava

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos - Cum se prepara Andiv

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect - Cum se prepara acest Br

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă - Cum se prepara aceste Sărățele fraged

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos - Cum se prepara acest Ch

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat - Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci pl