Ficat de curcan, cu ceapa si rosii, la tigaie

Reteta culinara din categoria Curcan. Specific Romania. Cum sa faci Ficat de curcan, cu ceapa si rosii, la tigaie

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ficat de curcan, cu ceapa si rosii, la tigaie

 

De la alt preparat, mi-au rămas două bucăți mărișoare de ficat de curcan, adică  patru lobi și rapid am preparat o cină gustoasă și îmbietoare. N-am vrut să prăjesc ceapa, așa că am fiert-o înăbușit, ca la ostropel, iar cartofii natur au fost cea mai bună garnitură, alături de sosul scăzut.

Ingrediente Ficat de curcan, cu ceapa si rosii, la tigaie

2 bucăți de ficat de curcan (4 lobi)

2 cepe galbene, medii

5-6 căței de usturoi

1 roșie mare

3-4 linguri de ulei de floarea soarelui

100-150 ml de supă concentrată (sau apă)

sare

piper

oregano

1 legătură de frunze de pătrunjel

Garnitură:

2 cartofi roz, mari

Categorii