ficat de porc papricat cu smantana si galuste

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare ficat de porc papricat cu smantana si galuste

Ficatul se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa se inabusa in 50 m de ulei si 50 ml de apa, se adauga 50 g de faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, piper, sare, smantana, supa de oase; se fierb 10-15 min. Din oua, 450 g de faina,100 ml de apa si sare se prepara o compozitie din care se formeaza galuste cu o lingurita. Se fierb in apa , apoi se scurg si se adauga vin , impreuna cu bucati de ficat si cantitatea de vin.

Ingrediente ficat de porc papricat cu smantana si galuste

ficat de porc

ceapa

ulei

boia de ardei dulce

smantana

oua

faina ,vin alb

sare, de oase

piper

patrunjel verde

sare

Categorii