Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Se pune ulei in tigaie, se taie ceapa marunt si se caleste. Peste ceapa calita se pune ficatul taiat in bucati impreuna cu 8-10 catei de usturoi taiati marunt,apoi adaugam putina apa si lasam sa fiarba ficatul 30min.Daca scade apa mai adaugati pana este fiert ficatul. Dupa ce ficatul este fiert, se pune smantana si putina apa.Se mai adauga usturoi pisat daca este nevoie. Daca este prea subtire, sosul il ingrosam cu putina apa amestecata cu 1 lingura de faina, apoi condimentam cu piper si sare dupa gust. Pofta buna!

Ingrediente Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

500gr ficat de pui

400gr smantana

usturoi

1 ceapa

ulei

sare

piper

Categorii