File de peste cu spanac

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare File de peste cu spanac

caleste ceapa cu doua linguri de ulei.cand se inmoaie,adauga spanacul.pune o ceasca de apasi lasa-l la focfoarte mic sa fiarba.dupa ce s-a dezghetat si incepe sa fiarba,adauga cinci catei de usturoi pisat si delikat legume dupa gust.lasa pe foc sa fiarba

intre tip,spala pestele,da-l cu sare,piper si stropeste-l cu putin ulei de masline.pune-l la fript intr-o tigaie,apoi scoate-l pe un platou.decojeste rosiile,taie-le cubulete si amesteca-le cu restul de usturoi pisat,o lingura cu ulei de masline,sare si busuioc tocat.

stinge focul la piureul de spanac,apoi pune cate o lingura sau doua pe patru fileuri de peste.pune deasupra inca o bucata de peste,iar peste aceasta,rosiile usturoiate.serveste cu garnitura simpla de orez fiert

Ingrediente File de peste cu spanac

8fileuri de cod sau salau

500g spanac congelat

10 catei de usturoi

3 rosii

1 ceapa

3linguri ulei de masline

frunze de busuioc proaspat

delikat legume

Categorii