File de porc Acapulco

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare File de porc Acapulco

din muschiuletul de porc taiem 2 fileuri groase de un centimetru si il punem in tigaia incinsa in prealabil cu putin ulei.Ceapa si ardeiul gras se taie julien.Ardeiul iute se curata de samburi si se fac cateva fasiute pe lung,ciupercile le taiem rondele.Toate aceastea se adauga in tigaie dupa aproximativ 12 min si se mai lasa pana ceapa capata o culoare aurie.Adaugam ardeiul iute si cateva rondele de usturoi,worcestshire,sosul de rosii,sare piper si stropim cu un vin rosu de calitate.Mai lasam sa scada sosul si preparatul nostru e gata. va doresc pofta buna

Ingrediente File de porc Acapulco

Muschi file de porc,ceapa,usturoi,ardei gras rosu,ardei iute,vin rosu,sos de rosi,worcestshire,ciuperci

Categorii