fileuri de peste cu dovlecei.

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare fileuri de peste cu dovlecei.

Se taie fileurile de peste in bucati mari,de preferat fara piele si oase...se lasa la fiert cu capac,la foc mic,in putin vin ,ulei de masline si cateva crengute de patrunjel si rucola.Separat se face un sos din ciuperci,dovlecei,ulei de masline si putin vin alb. cand s-au fiert se aseaza pestele in farfurie ,se pun ciupercile si dovleceii in mijloc sau pe lateral si se toarna sorul obtinut peste pește. cine doreste poate pune ,impreuna cu pestele la fiert, si 2-3 rosioare taiate in jumatate. Se imbina perfect cu vin alb sau rose.

Ingrediente fileuri de peste cu dovlecei.

500 g de fileuri de peste (se poate folosi orice fel de peste

de preferat cel cu putine oase)

400 g dovlecei mici (circa 4 bucati)

ciuperci cat doriti sa puneti

eu am folosit un mixt de ciuperci inghetate (circa 300 g)

patrunjel si rucola(frunze de papadie) proaspete

sare ,piper

Categorii