Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa

Reteta culinara Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Italia. Cum sa faci Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa

 

INGREDIENTE
14 flori de dovlecel proaspete 14 bucatele mici de mozzarella 14 fileuri de ansoa (din conserva)  100 ml ulei pentru prajit Pentru pane 1 ou, batut bine 100 ml apa de la gheata 3 linguri faina 1/2 lingurita piper (sare nu trebuie pentru ca ansoa este sarata)

Ingrediente Flori de dovlecel umplute cu mozzarella si ansoa

14 flori de dovlecel proaspete

14 bucatele mici de mozzarella

14 fileuri de ansoa (din conserva)

 100 ml ulei pentru prajit

Pentru pane

1 ou, batut bine

100 ml apa de la gheata

3 linguri faina

1/2 lingurita piper (sare nu trebuie pentru ca ansoa este sarata)

Categorii