Foi de dobos cu crema de ness

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Foi de dobos cu crema de ness

Pregatesti folie asa: amesteci ingredientele de mai sus si faci o coca pe care o intinzi in 4 foi si le coci pe dosul tavii. Pregatesti crema asa: freci margarina cu zaharul pudra, cu galbenusurile, cu 2linguri de ness si cu 2 plicuri de zahar valinat. Iei foaia si intinzi crema in mod egal pana la ultima foaie. Lasi deoparte prajitura si a doua zi o tai. Este o prajitura frageda, gustoasa si usor de preparat.

Ingrediente Foi de dobos cu crema de ness

pentru foi: 5 oua

200g zahar

2linguri ulei

1/2 pachet praf de copt

200 faina.

pentru crema: 250g margarina

200g zahar pudra

2 galbenusuri

2linguri de ne

2 plicuri zahar valinat.

Categorii