Foi de napolitana cu crema de cocos

Reteta culinara Foi de napolitana cu crema de cocos din categoria Prajituri. Cum sa faci Foi de napolitana cu crema de cocos

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Foi de napolitana cu crema de cocos

 

Mie imi place mult cocosul dar nu prea fac prajituri cu el pentru ca si deoarece doar eu sunt fana cocos. Dar am zis sa mai fac si ce-mi place mie:)))))))))))))))))))

4 foi napolitana ( 20/29 cm) Crema 3 oua un praf sare 250 g unt cu 82% grasime 100 g ciocolata alba Milka 200 g cocos ras mai mare 150 g zahar 100 g biscuiti cu unt

Intr-o cratita de inox am pus untul taiat bucatele mai mici, am adaugat zaharul si am pus pe foc sa se topeasca, am amestecat continuu sa nu se arda zaharul, apoi am adaugat ciocolata bucatele. Am amestecat pana ce ciocolata a devenit fluida si am adaugat nuca de cocos. Am mai lasat pe foc cca 10 min la foc mic, amestecand continuu. Separat am amestecat ouale cu un praf de sare, apoi am tras cratita de pe foc si am incorporat ouale, amestecand energic . Am lasat sa se raceasca cca 20 min apoi am umplut foile de napolitatana. Am invelit foile umplute in folie alimentara si le-am bagat la frigider pentru cateva ore, apoi le-am portionat.

Ingrediente Foi de napolitana cu crema de cocos

4 foi napolitana ( 20/29 cm)

Crema

3 oua

un praf sare

250 g unt cu 82% grasime

100 g ciocolata alba Milka

200 g cocos ras mai mare

150 g zahar

100 g biscuiti cu unt

Categorii