Foietaj cu anghinare (agginaropita)

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Foietaj cu anghinare (agginaropita)

Amestecam anghinarea taiata cubulete cu branza, ouale, ceapa si asezonam cu sare si piper.

Ungem o tava iena de aprox 20X20 cm cu ulei de masline.

Asezam o foaie de foietaj, o ungem cu ulei, asezam urmatoarea foaie, si tot asha pana la foaia 6.

Asezam peste foi anghinarea cu branza, apoi restul de 6 foi de foietaj unse fiecare la randul ei cu putin ulei de masline.

Coacem la 180 grade C aprox 35 de minute apoi verificam. Foietajul trebuie sa fie auriu si nu ars. In cazul in care marginile foietajului par maronii, acoperim cu folie si mai lasam la cuptor cam 10 minute.

Ingrediente Foietaj cu anghinare (agginaropita)

1 conserva anghinare

1 cana branza feta sfaramata

1/2 cup ierburi taiate marunt

1 legatura ceapa verde taiata rondele

3 oua

sare si piper

1/4 cana ulei de masline

1 aluat de placintainghetat

Categorii