Foietaj cu cod si spanac

Un foietaj cu 100% peste, atat in umplutura, cat si in forma! Asociat cu spanacul, aceasta reteta va permite sa dati peste si legume copiilor dar si adultilor pretentiosi. Trebuie doar sa urmati pasii explicati in reteta.

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Foietaj cu cod si spanac

Desfaceti aluatul. Aplicati spanacul in centru, dand o forma ovala. Așezati codul peste spanac.

Taiati mozzarella in felii si puneti-le pe pește. Taiati aluatul de foietaj in fasii de 1 cm pe fiecare parte a pestelui.

Impletiti benzile de aluat, alternand cate o banda de pe fiecare parte.

Închideti marginile apasand bine. Utilizati aluatul suplimentar de pe o parte pentru a forma o coada si lipiti-o la capatul celalalt. Ungeti cu galbenus.

Coaceti 30 minute la 180°C.

Gata!

Ingrediente Foietaj cu cod si spanac

1 aluat de foietaj

1 file de cod

300 g spanac taiat si gatit

1 minge de mozzarella

1 galbenus

sare

piper

Categorii