Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci
Reteta culinara Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci
Ma gandesc de 10 minute cum sa numesc preparatul, dar pentru ca azi nu prea pot sa gandesc, nu mi-a venit nicio idee, asa ca am lasat-o asa.
Ingrediente Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci
400 gr foietaj de la frigider
300 gr piept de pui
150 gr spanac congelat
60 gr cascaval ras
1 borcan ciuperci
1 lingura ulei
sare
piper negru mainat
rozmarin
1 ou ptr uns (batut cu 1 lingura lapte)