Fondant de ciocolata dupa o reteta a lui James Martin
Reteta culinara Fondant de ciocolata dupa o a lui James Martin din categoria Prajituri. Specific Franta. Cum sa faci Fondant de ciocolata dupa o reteta a lui James Martin
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Fondant de ciocolata dupa o reteta a lui James Martin
De obicei nu imi place sa reproduc intocmai o reteta pentru ca mereu simt nevoia ca reteta sa poarte amprenta mea insa,in acest weekend am facut 2 deserturi (acesta este unul dintre ele) la care am respectat retetele fara sa schimb ceva…ma rog nu semnificativ caci am adaugat de la mine esenta de portocale :) Uitandu-ma mereu la emisiuni culinare am descoperit un Chef pe numele lui James Martin care gateste atat feluri principale cat si deserturi,si mi-am notat odata aceasta reteta a lui,careia el ii spunea Fondant de ciocolata.Cautand mai apoi pe prietenul Google am vazut ca acestui desert i se mai spune si Sufleu de ciocolata sau…mai pretentios Moelleux au chocolat si m-am gandit sa incerc si eu…a fost intr-adevar un desert rafinat dar pe care nu l-as face mereu…
Ingrediente Fondant de ciocolata dupa o reteta a lui James Martin
Am folosit:
200 gr cioclata amaruie 70%
200 gr unt
300 gr zahar
6 oua
100 gr faina
esenta de portocale
putin pesmet pentru tapetat formele