Franzi schnitten

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Franzi schnitten

Faci un pandispan pe care-l coci in tava de aragaz unsa cu unt.Dupa ce s-a racit il tai in doua.Partea de deasupra o farimitezi intr-un castron si o stropesti cu rom. Se freaca bine untul cu zaharul si nucile macinate si apoi se amesteca cu pandispanul farimitat si stropit cu rom.Partea de jos a prajiturii o ungi cu gem ,apoi pui crema de mai sus.Peste aceastea torni siropul de cacao(fierbi apa ,zaharul si cacaua).Dupa ce s-a inmuiat bine tai prajitura si o servesti.

Ingrediente Franzi schnitten

Pt blat:7 oua,350 g zahar,300g faina,praf de copt.

Pt crema:200g unt, nuci macinate si 2 sticlute de esenta de rom.Ne trebuie si un gem acrisor care se va pune pe blat.

Pt sirop:500ml apa

5 linguri de zahar,si o lingura de cacao.

Categorii