Friand cu sunca si cascaval

Pentru o reteta simpla care necesita doar cateva ingrediente, opteaza pentru friand cu sunca si cascaval!

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Friand cu sunca si cascaval

Taiati aluatul in 8 dreptunghiuri de dimensiuni egale. Aplicati smantana maturata pe 4 dreptunghiuri de patiserie.

Adaugati 1/2 felie de sunca si cascaval ras.

Acoperiti cu un alt dreptunghi de aluat si inchideti marginile cu o furculita.

Ungeti cu ou batut si crestati partea de sus a fiecarui friand cu un cutit.

Coaceti 20 minute la 180°C.

Gata!

Ingrediente Friand cu sunca si cascaval

1alut de foietaj dreptunghiular

4 linguri de smantana maturata

2 felii de sunca

100 g cascaval ras

1 ou

Categorii