Frigarui aromatice de pui si ananas
Instructiuni de preparare Frigarui aromatice de pui si ananas
Taiem pieptul de pui feliute potrivite si le aruncam intr-o caserola. Apoi pregatim o marinata din: 2-3 linguri ulei de masline, sucul de la o lamaie, 1 catel de usturoi taiat fin, piper si putina boia iute. Turnam marinata peste bucatile de pui, amestecam bine, punem capacul la caserola si lasam la marina pentru apox. 3o minute.
Taiem si feliile de ananas in cuburi potrivite. Asamblam frigaruile: luam un bat de bambus si infigem o bucata de piept de pui, intre fiecare bucata de pui infigem si ananas, ca in imagine. Asa procedam pana terminam toate ingredientele.
Incigem bine grill-ul, nu mai este nevoie sa-l ungem cu ulei, cu cat este mai incins cu atat mai bine, frigaruiile nu se for prinde deloc de grill. Le frigem pe amble parti.
Ingrediente Frigarui aromatice de pui si ananas
400 g rondele de ananas
1 piept de pui de cca. 600 g
1 lamaie
ulei de masline
sare, piper
boia iute, usturoi