Frigarui cu carne de carlan (miel)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Frigarui cu carne de carlan (miel)

A taiat carnea cubulete mici si am lasat-o la macerat cam 30 minute cu vinul alb si condimentele .

Recomand tarhonul si rozmarinul pentru carnea de miel, ca nu-i mai simti gustul .

Ntre timp, a curatat ceapa si a taiat-o in patru, procedand la fel si cu ciupercile. Slaninuta, am taiat-o felii subtiri, si a inceput construirea frigaruilor.

A infipt pe scobitoare o bucata de carne, o feliuta de slanina, ceapa si o bucata de ciuperca si tot asa pana nu mai era loc pe bat. Acesta e rezultatul final.

Le-a servit cu piure, cas de la borcan, paine de casa si muraturi. Trebuie sa recunosc ca au avut succes n-a ramas decat una.

Ingrediente Frigarui cu carne de carlan (miel)

500 gr cane macra

500 gr ciuperci proaspete,

100 gr slaninuta afumata,

5 cepe,

1 pahar vin alb,

condimente

bete de frigarui.

Categorii