Frigarui cu carne tocata de vita

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Frigarui cu carne tocata de vita

Intr-un castron se pune carnea tocata, patrunjelu, ceapa si toate condimentele plus o lingurita de ulei de masline se amesteca compozitia bine cu mana pana cand se omogenizeaza toate ingredientele, se lasa in frigider 1/2 de ora.

Se modeleaza cu mana pasta obtinuta din chiftele si se pune pe bete. Se pune pe "outoor" sau "indoor"pe gratar, se frige timp de 7-8 min, intorcandu-le din cand in cand, pana cand se patrund.Se serveste cu orez sau cu salata.

Ingrediente Frigarui cu carne tocata de vita

500 g carne tocata de vita

3 linguri patrunjel marunt

1 ceapa rasa

sare si piper

1/2 lingurita ghimbir

1/2 lingurita chimion

1/2 lingurita boia

1 lingurita ulei de masline

Categorii