Frigarui de pui cu ardei

Pentru o reteta usoara, de vara, preparati frigarui de pui cu ardei! Se face cu dragoste si se mananca cu pofta! Urmati pas cu pas etapele de realizare a acestei retete atat in versiunea scrisa, cat si video ;-)
Instructiuni de preparare Frigarui de pui cu ardei
Taiati pieptul de pui in bucati (ganditi-va la dimensiunea pe care o avea dupa ce se vor gati.).
Adaugati uleiul de masline, chimenul, paprika, catel de usturoi zdrobit, sare, piper, coriandrul taiat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca cateva ore (minim 1 ora, dar cel mai bine 12 ore).
Dupa acest timp, taiati ardeiul in bucati de dimensiunea bucatilor de pui. Puneti-le alternativ pe bete impreuna cu carnea de pui.
Pneti-le pe gratar, grill sau intr-o tigaie cu putin ulei de masline.
Gata!
Ingrediente Frigarui de pui cu ardei
300 gr de piept de pui
3 linguri de ulei de masline
1 lingurita chimen
1 lingurita de paprika
1 catel de usturoi
1 buchet de coriandru
1 ardei roșu sau verde
sare
piper