Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Pieptul de pui spalat si scurs de apa, se taie cubulete, rosiile se taie in jumatati, ceapa se curata, se spala (folositi doar bulbul), ardeiul curatat de seminte si spalat se taie cubulete. Insirati toate aceste ingrediente pe bete de frigarui, le ungeti si le frigeti intr-o tigaie grill pana se rumenesc. In acest interval de timp preparati sosul. Intr-un vas mic, amestecati toate ingredientele cu ajutorul unui mixer vertical, pana se zdrobesc frunzele de menta si usturoiul si obtineti sosul. Serviti frigaruile cu sosul racoritor de menta. Mai multe retete gasiti pe blog la adresa http://dulcesarat.blogspot.com/

Ingrediente Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

1 piept de pui

3-4 rosii mai mici

1 ardei gra

cateva cepe verzi mici

cateva bete pt frigarui.

Pentru uns frigaruile: 50 ml ulei de masline

piper macinat

sare

zeama de la o lamaie mica

4-5 frunze de menta. Amestecati toate ingredientele cu un mixer vertical

apoi ungeti frigaruile.

Pentru sosul de iaurt cu menta: 1 iaurt mic(150 g)

1 lingura ulei de masline

sare

piper macinat

zeama de la 1/2 lamaie mica

2 catei de usturoi

5-6 frunze de menta.

Categorii