Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul
Reteta culinara Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul
INGREDIENTE
Ingrediente Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul
Marinata:
3 linguri de ulei
3 linguri de vin rosu
piper macinat
rozmarin
boabe de coriandru
boabe de mustar
Friptura:
600 gr pulpa de caprioara
50 ml vin
boabe de piper zdrobite
boabe de coriandru zdrobite
sare
ierburi de Provance
Sos de fructe de padure:
250 gr fructe de padure (mure, coacaze, zmeura)
3-4 lingur de vin rosu
1 lingura fructoza
nucsoara
ghimbir
piper
Morcovi caramelizati:
2 morcovi mari
2 linguri de fructoza
1 cubulet de unt
Fenicul la cuptor:
1 fenicul
ulei de masline
otet balsamic
sare