Friptura de caprioara la cuptor

Reteta culinara Friptura de caprioara la cuptor din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Friptura de caprioara la cuptor

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de caprioara la cuptor

 

INGREDIENTE

Pentru marinarea carnii :

o ceapa 2 lingurite ienibahar sare piper 200 ml vin rosu apa 2 kg carne de caprioara (eu am avut din pulpa)

Pentru friptura :

o bucatica slanina afumata 4-5 catei de usturoi 2 cepe 1 morcov 2-3 foi de dafin 4-5 linguri de ulei cimbru(dupa gust) sare piper apa cam 200 ml

Pentru sos :

3 linguri sos de soia 50 ml vin rosu 4 linguri sirop de visine 1-2 catei de usturoi sare piper

Ingrediente Friptura de caprioara la cuptor

o ceapa

2 lingurite ienibahar

sare

piper

200 ml vin rosu

apa

2 kg carne de caprioara (eu am avut din pulpa)

o bucatica slanina afumata

4-5 catei de usturoi

2 cepe

1 morcov

2-3 foi de dafin

4-5 linguri de ulei

cimbru(dupa gust)

sare

piper

apa cam 200 ml

3 linguri sos de soia

50 ml vin rosu

4 linguri sirop de visine

1-2 catei de usturoi

sare

piper

Categorii