Friptura de caprioara la cuptor

Reteta culinara Friptura de caprioara la cuptor din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Friptura de caprioara la cuptor
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de caprioara la cuptor
INGREDIENTE
Pentru marinarea carnii :
o ceapa 2 lingurite ienibahar sare piper 200 ml vin rosu apa 2 kg carne de caprioara (eu am avut din pulpa)Pentru friptura :
o bucatica slanina afumata 4-5 catei de usturoi 2 cepe 1 morcov 2-3 foi de dafin 4-5 linguri de ulei cimbru(dupa gust) sare piper apa cam 200 mlPentru sos :
3 linguri sos de soia 50 ml vin rosu 4 linguri sirop de visine 1-2 catei de usturoi sare piperIngrediente Friptura de caprioara la cuptor
o ceapa
2 lingurite ienibahar
sare
piper
200 ml vin rosu
apa
2 kg carne de caprioara (eu am avut din pulpa)
o bucatica slanina afumata
4-5 catei de usturoi
2 cepe
1 morcov
2-3 foi de dafin
4-5 linguri de ulei
cimbru(dupa gust)
sare
piper
apa cam 200 ml
3 linguri sos de soia
50 ml vin rosu
4 linguri sirop de visine
1-2 catei de usturoi
sare
piper