Friptura de curcan cu fenicul si cartofi

Reteta culinara Friptura de curcan cu fenicul si cartofi din categoria Curcan. Cum sa faci Friptura de curcan cu fenicul si cartofi

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de curcan cu fenicul si cartofi

 

Eu sunt fan mancaruri gatite la cuptor si nu scap ocazia sa incerc tot felul de combinatii posibile. De data asta am facut o pulpa de curcan cu cartofi , fenicul , morcovi si ceapa toate stopite cu un vin alb si date la cuptor.

Ingrediente Friptura de curcan cu fenicul si cartofi

- O bucata carne de curcan de preferinta pulpa

- O bucata fenicul

- 4-5 morcovi (depinde de nr de personae de la masa )

- Cartofi

- 2-3 cepe potrivite

- Ceapa

- Piper

- Zeama de la o lamaie

- Un pahar de vin alb sec sau demisec

Categorii