Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare si goji(Zepter)

Reteta culinara Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare si goji(Zepter) din categoria Curcan. Cum sa faci Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare si goji(Zepter)

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare si goji(Zepter)

 

Mai este doar putin pana la Craciun. Si voi face meniul ,pe baza de carne din curcan. Asa ca am preparat acum, sa vad cum iese, curcan in sos de vin , care este cea mai gustoasa friptura pe care am mancat-o pana acum.Si am preparato in vasele Zepter , fara pic de grasime. Foarte gustos , dar mai ales sanatos....

Ingrediente Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare si goji(Zepter)

800 g carne de curcan

300 ml vin

3-4 linguri sos Worcester

100 g merisoare

100 g goji

20 g unt

un varf cutit ardei iute macinat

1 lingurita rasa piper macinat

2-3 linguri miere

1 lingurita vegeta bio

2-3 linguri zeama de grephfruit rosu

Categorii