Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere

Reteta culinara Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere

 

INGREDIENTE
o rata o lingurita cimbru uscat o lingurita sare o lingurita piper macinat 2 linguri sos de soia un pahar vin alb sec 5-6 boabe de piper 2 foi de dafin

Pentru legume

400 g legume Bonduelle congelate 2-3 linguri ulei de masline 1/2 lingurita rasa de sare 1/2 lingurita piper macinat 50 ml vin alb

Pentru sos

50 g unt 200 g smantana grasa 10 ml vin alb zeama de la o jumatate de lamaie o lingura cu capere 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita piper alb macinat

Ingrediente Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere

o rata

o lingurita cimbru uscat

o lingurita sare

o lingurita piper macinat

2 linguri sos de soia

un pahar vin alb sec

5-6 boabe de piper

2 foi de dafin

400 g legume Bonduelle congelate

2-3 linguri ulei de masline

1/2 lingurita rasa de sare

1/2 lingurita piper macinat

50 ml vin alb

50 g unt

200 g smantana grasa

10 ml vin alb

zeama de la o jumatate de lamaie

o lingura cu capere

1/2 lingurita sare

1/2 lingurita piper alb macinat

Categorii