Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere
Reteta culinara Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere
INGREDIENTE
Pentru legume
400 g legume Bonduelle congelate 2-3 linguri ulei de masline 1/2 lingurita rasa de sare 1/2 lingurita piper macinat 50 ml vin albPentru sos
50 g unt 200 g smantana grasa 10 ml vin alb zeama de la o jumatate de lamaie o lingura cu capere 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita piper alb macinatIngrediente Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere
o rata
o lingurita cimbru uscat
o lingurita sare
o lingurita piper macinat
2 linguri sos de soia
un pahar vin alb sec
5-6 boabe de piper
2 foi de dafin
400 g legume Bonduelle congelate
2-3 linguri ulei de masline
1/2 lingurita rasa de sare
1/2 lingurita piper macinat
50 ml vin alb
50 g unt
200 g smantana grasa
10 ml vin alb
zeama de la o jumatate de lamaie
o lingura cu capere
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper alb macinat