Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Reteta culinara din categoria Multicooking. Specific Romania. Cum sa faci Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

 

Imi doream de ceva timp sa fac o friptura de vita, dar mereu am avut teama ca o sa iasa tare, ca o sa ramana nefacuta in interior si spuneam pas. Insa, cu ajutorul lui Multicooker-ului Cock-Pot Express cu gatire sub presiune, am facut cea mai frageda friptura de vita, de puteau sa o manance si cei fara dinti. De aceasta data am ales functia de gatire Slow Cook, pentru ca am lasat friptura sa se gateasca in timpul noptii, iar dimineata sa fie calda, numai buna de servire.

Ingrediente Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

700 gr pulpa de vita

1 ceapa

1 morcov

250 gr rosii decojite un suc propriu

1 mana rosii cherry

sare

piper

boia de ardei dulce

1 lingurita amestec de legume natural

1 foaie de dafin

1 crenguta cimbru

4 catei de usturoi

1 cana de vin rosu de tara

Categorii