Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Reteta culinara din categoria Multicooking. Specific Romania. Cum sa faci Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Imi doream de ceva timp sa fac o friptura de vita, dar mereu am avut teama ca o sa iasa tare, ca o sa ramana nefacuta in interior si spuneam pas. Insa, cu ajutorul lui Multicooker-ului Cock-Pot Express cu gatire sub presiune, am facut cea mai frageda friptura de vita, de puteau sa o manance si cei fara dinti. De aceasta data am ales functia de gatire Slow Cook, pentru ca am lasat friptura sa se gateasca in timpul noptii, iar dimineata sa fie calda, numai buna de servire.
Ingrediente Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
700 gr pulpa de vita
1 ceapa
1 morcov
250 gr rosii decojite un suc propriu
1 mana rosii cherry
sare
piper
boia de ardei dulce
1 lingurita amestec de legume natural
1 foaie de dafin
1 crenguta cimbru
4 catei de usturoi
1 cana de vin rosu de tara