Friptura impletita cu trei feluri de carne

Timp de preparare o ora si 45 minute

Dificultate Ridicata

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Friptura impletita cu trei feluri de carne

Se taie carnea fasii cam de 10 cm, se pun alternativ o bucata porc, una bucata pui si o bucata vitel, se prind la un capat cu o scobitoare, se pune piper, busuioc, si Maggi Intensavor, se impletesc si se leaga la celalalt capat cun o scobitoare, se repeta opertia pana se termina carnea, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se pune o cana de apa si se baga la cuptorul incins. Dupa 20 de minute se adauga o cana de vin rosu, se mai tine inca 15 minute. Pofta buna!

Ingrediente Friptura impletita cu trei feluri de carne

1 kg Porc

1 kg Vita

1 kg Piept Pui

50 ml Ulei

250 ml Apa

250 ml Vin

30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Categorii