Friptura inabusita de vitel
Instructiuni de preparare Friptura inabusita de vitel
Carnea se taie bucati si se pune intr-o cratita acoperita cu apa, impreuna cu sarea si uleiul. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit pana e moale.
In smantana se adauga faina apoi se toarna in supa de legume fierbinte. Se lasa sa fiarba putin si se adauga bucatile de carne scurse. Se mai lasa 10 minute sa fiarba impreuna.
Carne de vitel cu gutuiEscalop cu smantanaIepure cu smantanaLegume inabusite cu galustePlacinta cu ciuperci si vitel.
Supa concentrata cu mirodeniiRulou de vitel cu ficateiFasole cu carne mexicanaCiulama de vitelVitel in sos de cascavalSupa de telina si hribiRulouri de vitel cu orezTocanita de miel cu smantanaBors rece de legumeVitel cu smantana.
Ingrediente Friptura inabusita de vitel
300 g carne vitel,
1 lingurita faina,
200 ml supa legume,
50 ml ulei de masline,
50 ml smantana,
sare.