Frittata cu creson
Instructiuni de preparare Frittata cu creson
Ouale se bat bine cu sare si piper. O tigaie de 25cm diametru se unge putin cu ulei si se pun ouale la prajit in asa fel incat, grosimea finala, sa nu depaseasca 3-4 mm.
Se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste frumos, apoi se lasa deoparte pana se raceste omleta-clatita, se unge apoi cu branza crema , se presara frunze de creson, se aliniaza ardeiul si cartofi si se ruleaza delicat cu ajutorul foliei.
Se lasa la frigider pt 30 de minute, apoi se taie felii. Puteti infige scobitori in fiecare feliuta si abia apoi taia, sa fiti siguri ca frittata ramane frumos rulata. Se serveste la temperatura camerei.
Ingrediente Frittata cu creson
4 oua
1/2 ardei rosii taiat fasii
1 cartof mediu, taiat pai si prajit
cateva frunze de creson
2 linguri de branza crema la temperatura camerei
sare si piper dupa gust