Fudulii de tauras cu verdeata

Reteta culinara Fudulii de tauras cu verdeata din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Fudulii de tauras cu verdeata

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fudulii de tauras cu verdeata

 

 Pe langa carnea proaspata de tauras am primit si doua fudulii.  Bineinteles ca eu doar le-am pregatit . Sotul le-a devorat direct din tigaie . 

 

INGREDIENTE
2 fudulii de tauras [cat pumnul meu] o mana de momite de tauras 2 linguri otet 4 cepe verzi 1 legatura de patrunjel 2 linguri ulei floarea soarelui 2 linguri unt boia dulce de ardei piper negru macinat sare Fuduliile se cresteaza pe o parte si curata bine de membrana ce le inveleste . Fuduliile se pun in putina apa cu otet si se lasa o jumatate de ora la marinat . Puneti si momitele in apa cu otet. Curatati si spalati ceapa verde si patrunjelul . Tocati-le marunt . Dupa acest timp momitele si fuduliile se spala bine cu apa rece si se feliaza rondele . Aveti grija ca sa le scurgeti cat de bine puteti de apa . Intr-o tigaie incingeti uleiul amestecat cu unt si puneti la prajit rondelele de fudulii si momitele. Prajiti -le pe ambele parti .Condimentati cu sare si piper . Puneti ceapa verde si amestecati usor . La sfarsit se presara putina boia , pentru aspect si se adauga patrunjel verde tocat din abundenta . Poftitorii sa aiba pofta buna !!! :D

Ingrediente Fudulii de tauras cu verdeata

2 fudulii de tauras [cat pumnul meu]

o mana de momite de tauras

2 linguri otet

4 cepe verzi

1 legatura de patrunjel

2 linguri ulei floarea soarelui

2 linguri unt

boia dulce de ardei

piper negru macinat

sare

Categorii