Fursecuri cu ciocolata
Biscuiti deliciosi
Instructiuni de preparare Fursecuri cu ciocolata
Ciocolata se marunteste si se topeste impreuna cu untul: ori la microunda,ori la baie de aburi intr-o craticioara la foc mic.
Dupa dizolvare/topire se adauga zaharul, oul si esenta de vanilie.
Intr-un bol am amestecat faina,cacaua, praful de copt si un praf de sare. Se unesc cele doua compozitii.
Incalzeste cuptorul la 160 grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Ia din compozitie cu ajutorul unei lingurite si modeleaza bilute mici, apoi tavaleste-le prin zahar pudra.
Aseaza-le pe tava pastrand o distanta de cca 2 cm intre ele. Coacele circa 20 minute la cuptor, pana cand suprafata s-a intarit si au inceput sa crape.
Scoate-le din tava si lasa-le sa se raceasca. Sa le savutati cu placere!!
Ingrediente Fursecuri cu ciocolata
Ingrediente pentru cca 20 fursecuri :
100 gr. ciocolata
60 gr. unt
55 gr. de zahar
1 ou
1/2 lingurita esenta de vanilie (optional)
120 gr. faina
15 gr. cacao
1 lingurita de praf de copt sau 1 varf de cutit drojdie uscata
zahar pudra
un praf de sare