Fursecuri cu dovleac si nuca

Instructiuni de preparare Fursecuri cu dovleac si nuca
Intr-un vas mixam cele doua oua impreuna cu zaharul pana cand devine o pasta albicioasa. Separat amestecam faina impreuna cu praful de copt, scortisoara, ghimbir, praful de cuisoare si sare .
Adaugam la amestecul de oua si zahar, faina, uleiul, nucile maruntite si dovleacul copt, apoi omogenizam.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formam fursecurile cu ajutorul unei lingurite, avand grija sa lasam spatiu de 4-5 cm intre acestea.
Nu le faceti prea mari, deoarece exista riscul ca fusecurile sa cresca si sa se lipeasca intre ele. Dam tava la cuptor pentru 10-15 minute.
Ingrediente Fursecuri cu dovleac si nuca
280 grame faina
250 grame dovleac copt
120 ml ulei de porumb
230 grame zahar
100-150 grame nuci
1/2 plic praf de copt
1 lingura scortisoara
1 lingurita ghimbir
1/2 lingurita praf de cuisoare
2 oua
1 plic esenta vanilie
un praf de sare