Fursecuri cu menta

Instructiuni de preparare Fursecuri cu menta
Int un bol se amesteca margarina cu zaharul, pana devine o crema. Apoi adaugam oul si esenta de vanilie si amestecam bine.
Separat amestecam faina cu bicarbonatul si praful de sare, pe care o adaugam peste compozitia de margarina si, totodata, frunzele de menta,tocate marunt.
Amestecam bine,va iesi un aluat mai "molcut",pe care il punem gramajoare intr-o tava tapetata cu faina, pe care apoi o dam la cuptorul de dinainte incins, la foc mediu, cam 20 de minute.
In tava o sa le punem mai rasfirate, pentru ca la copt se vor lasa.
Cand sunt gata, le lasam sa se raceasca si apoi le vom scufunda pe jumatate in ciocolata topita.
Ingrediente Fursecuri cu menta
225 g zahar
120 g margarina unirea
200 g faina
1 ou
esenta de vanilie
un varf de cutit de bicarbonat
un praf de sare
10 frunze de menta proaspata
Pentru glazura:
150 ciocolata menaj.