Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata

Instructiuni de preparare Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata
Nucile se prajesc usor la cuptor, se pun deoparte 15 bucati de miez intregi, restul se curata de pielite si se toaca marunt.
Bananele uscate se maruntesc, 15 feliute intregi se pun deoparte.
Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate, mai putin zaharul brun, adica: faina integrala, sarea, zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de copt, nucile, bananele si ciocolata.
Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul brun se adauga si oul.
Se amesteca bine, apoi se adauga mixul de faina si nuci obtinem o compozitie de genul acesta, pe care o dam la frigider pentru 1 ora.
Dupa o ora scoatem aluatul de la frigider si punem cate o lingurita de aluat in tava acoperita cu hartie de copt, deasupra gramajoarelor punem cate o jumatate de miez de nuca sau cate o feliuta de banana.
Dam la cuptor pana se rumenesc si astea sunt sunt tare bune si gustoase crocante iar nucile dau o aroma deosebita acestor fursecuri.
Ingrediente Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata
130 g unt
1 ou
120 g zahar brun
200 g faina integrala
100 g nuci
100 g banane uscate
50 g bobite de ciocolata sau ciocolata tocata bucati
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
1 plic zahar vanilat
1 praf de sare