Fursecuri fragede

Instructiuni de preparare Fursecuri fragede
. Untul lasat la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana se topeste.Adaugam apoi oul si amestecam pana la omogenizarea perfecta. Peste tot acest mix se adauga si frisca lichida.
2. Peste compozitia umeda adaugam faina cernuta in amestec cu praful de copt, apoi , in momentul in care este bine omogenizat, aluatul respectiv se poate amesteca si cu bucatile de ciocolata si fructe confiate. ( nota: eu am folosit cam jumatate din aluat fara sa ii pun direct in el bucatele de cioco/ merisoare , iar abia in cea dea-a doua jumatate am amestecat).
3. Aluatul se da la frigider cca 30 min; apoi, intr-o tava tapetata cu hartie de copt se ia cu o lingurita aluatul si se pune la distante egale.
4. Lasam gramajoarele de aluat obtinute, la cuptor cam 15 min! Asta e tot!
Ingrediente Fursecuri fragede
1 ou
150 g unt
100 g zahar
100 ml frisca lichida
300 g faina
5 g praf de copt
100 g ciocolata amaruie/ merisoare taiate bucati mici
Nota : eu am dublat ingredientele si mi-au iesit foarte multe fursecuri! sunt ideale acum de Sarbatori, fiindca se pastreaza foarte bine 4-5 zile!