Fursecuri fragede cu ciocolata
Forte fragede
Instructiuni de preparare Fursecuri fragede cu ciocolata
Untul se mixeaza cu zaharul, esenta de lamaie si coaja de lamaie Se adauga cate un ou, pe rand, mixand pana se incorporeaza primul ou, apoi se adauga si al doilea si se mixeaza bine
Se adauga apoi uleiul, zaharul vanilat, praful de copt si faina treptat si se mixeaza pana la omogenizare Ciocolata se taie bucatele mici si se adauga la final, amestecand cu o lingura pana se incorporeaza in aluat
Se iau cu mana bucatele mici din compozitie, se fac bilute si apoi se aplatizeaza cu ajutorul palmelor Fursecurile astfel formate, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul, in prealabil incins la 180 de grade, timp de 15 minute
Se iau cu mana bucatele mici din compozitie, se fac bilute si apoi se aplatizeaza cu ajutorul palmelor Fursecurile astfel formate, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul, in prealabil incins la 180 de grade, timp de 15 minute
Ingrediente Fursecuri fragede cu ciocolata
Pentru circa 40 de fursecuri :
125 g unt (la temperatura camerei)
2 oua
100 ml ulei
160 g zahar
1/2 plic praf de copt
16 linguri cu varf de faina
8 patratele de ciocolata amaruie
Un plic zahar vanilat
O picatura de esenta de lamaie
Coaja de la o lamaie (eu nu am pus caci am uitat sa cumpar)