Fursecuri glazurate

Instructiuni de preparare Fursecuri glazurate
Se freaca untul cu zaharul pudra, turnat treptat ,apoi se adauga, pe rand cate un galbenus, esenta si faina turnata, in ploaie, cate putin.
Aluatul obtinut se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt,sub forma de bastonase,lungi de 2-3 cm, turnate cu un pos, care se coc la foc iute, cca 15 minut, pana se rumenesc usor.
Crema se prepara frecand untul cu zaharul pudra,esenta si cacaoa,pana de vine o crema omogena,cu care vom unge fursecurile ce se vor lipi cate doua.
Apoi trec cu un capat prin ciocolata,o parte se dau si cu fulgi de nuca de cocos.
Apoi se pun pe un gratar, sa se usuce glazura si se dau la rece pentru a se intari crema. Sunt delicioase, a doua zi cand se fragezesc de la crema.
Ingrediente Fursecuri glazurate
Pentru aluat :
200 g unt moale
la temperatura camerei
200 g zahar pudra
3 g albenusuri de ou
300 g faina
esenta de rom
Pentru umplutura :
150 g unt
la temperatura camerei
100 g zahar pudra
doua linguri de cacao
esenta de rom
Pentru glazura :
150g ciocolata menaj
fulgi de nuca de cocos deshidratata