Fursecuri umplute cu pasta de curmale

Reteta culinara Fursecuri umplute cu pasta de curmale din categoria Prajituri. Cum sa faci Fursecuri umplute cu pasta de curmale
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Fursecuri umplute cu pasta de curmale
Aceste minunate fursecuri le-am vazut pe blogul Simonei Callas si mi-au placut foarte tare cum arata. Asa ca le-am trecut pe lista de asteptare....si in final am reusit sa le fac, dar am modificat umplutura. Am folosit o pasta de curmale, ceva in genul celei folosite la fursecurile arabesti maamoul. Si bine am facut, pentru ca am obtinut niste fursecuri absolut minunate, cu iz oriental. Singura problema e ca au iesit mai "palide", dar daca le-as fi lasat sa se "bronzeze" mai mult, ar fi iesit uscate si tari.
Ingrediente Fursecuri umplute cu pasta de curmale
aluat:
150 g unt
125 g zahar pudra
1 plic zahar vanilat
1 ou
coaja rasa de la o lamaie
350 g faina
1 lingurita praf de copt
umplutura:
200 g curmale fara samburi
sucul de la o portocala
coaja rasa de la o portocala
miezul de la 5-6 nuci