Galette à l'italienne

Aromele italiene sunt delicioase in toate formele, chiar si in clatitele de hrisca! O reteta foarte usor si rapid de facut pentru o masa fara dureri de cap.

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Galette à l'italienne

Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.

Se topeste untul intr-o tigaie fierbinte si se adauga clatita de hrisca. Puneti deasupra pesto si apoi ceapa calita.

Apoi puneti feliile de mozzarella si pancetta sau bacon. Gatiti timp de aproximativ 5 minute. Adaugati semintele de pin si ridicati marginile.

Gata! Serviti imediat!

Ingrediente Galette à l'italienne

Pentru ceapa calita :

1 lingurita de unt

1/4 ceapa

Pentru galette :

1 lingurita de unt

1 galette de hrisca

2 lingurite de pesto

4 felii de mozzarella

1 felie de pancetta

6 - 7 seminte de pin

Categorii