Galette à l'italienne
Aromele italiene sunt delicioase in toate formele, chiar si in clatitele de hrisca! O reteta foarte usor si rapid de facut pentru o masa fara dureri de cap.
Instructiuni de preparare Galette à l'italienne
Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.
Se topeste untul intr-o tigaie fierbinte si se adauga clatita de hrisca. Puneti deasupra pesto si apoi ceapa calita.
Apoi puneti feliile de mozzarella si pancetta sau bacon. Gatiti timp de aproximativ 5 minute. Adaugati semintele de pin si ridicati marginile.
Gata! Serviti imediat!
Ingrediente Galette à l'italienne
Pentru ceapa calita :
1 lingurita de unt
1/4 ceapa
Pentru galette :
1 lingurita de unt
1 galette de hrisca
2 lingurite de pesto
4 felii de mozzarella
1 felie de pancetta
6 - 7 seminte de pin