Galette cu hrisca si raclette
Daca iti plac clatitele sarate si branza, combina-le intr-o reteta usoara si rapida :-) Fara gluten, pentru cei care au probleme cu alergiile / intoleranta. Pregateste o salata si ... la masa!
Instructiuni de preparare Galette cu hrisca si raclette
Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.
Se topeste un cubulet de unt intr-o tigaie incinsa si se pune clatita de hrisca. Apoi se adauga cartoful fiert taiat in felii, ceapa calita, feliile de raclette si pancetta/bacon.
Atunci cand branza s-a topit (aproximativ 5 minute de gatit), inchideti clatita prin plierea marginilor.
Dragut,nu?!
Ingrediente Galette cu hrisca si raclette
Calirea cepei :
1 lingurita de unt
1/2 ceapa
Pentru galette :
1 lingurita de unt
1 galette de hrisca
1/2 cartof fiert si taiat
2 felii de raclette
1 felie de pancetta sau bacon