Galette cu hrisca si raclette

Daca iti plac clatitele sarate si branza, combina-le intr-o reteta usoara si rapida :-) Fara gluten, pentru cei care au probleme cu alergiile / intoleranta. Pregateste o salata si ... la masa!

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Galette cu hrisca si raclette

Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.

Se topeste un cubulet de unt intr-o tigaie incinsa si se pune clatita de hrisca. Apoi se adauga cartoful fiert taiat in felii, ceapa calita, feliile de raclette si pancetta/bacon.

Atunci cand branza s-a topit (aproximativ 5 minute de gatit), inchideti clatita prin plierea marginilor.

Dragut,nu?!

Ingrediente Galette cu hrisca si raclette

Calirea cepei :

1 lingurita de unt

1/2 ceapa

Pentru galette :

1 lingurita de unt

1 galette de hrisca

1/2 cartof fiert si taiat

2 felii de raclette

1 felie de pancetta sau bacon

Categorii