Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra

Reteta ideala pentru cina!

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra

Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.

Se topeste untul intr-o tigaie fierbinte si se adauga clatita de hrisca. Deasupra puneti sunca presata si apoi ceapa calita.

Apoi se pune deasupra spanacul fiert si ceapa calita, iar peste, puneti rondelele de branza de capra.Sare si piper dupa gust. Gatiti timp de aproximativ 5 minute, apoi ridicati marginile.

Gata! Serviti imediat!

Ingrediente Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra

Pentru ceapa calita :

1 lingurita de unt

1/4 ceapa

Pentru galette :

1 lingurita de unt

1 galette de hrisca

1 felie de sunca presata

100 gr spanac fiert (sau 250 gr spanac crud )

4 rondele de branza de capra

Sare

Piper

Categorii