Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra
Reteta ideala pentru cina!
Instructiuni de preparare Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra
Pregatiti ceapa: taiati ceapa in felii. Intr-o tigaie, topiti untul si caliti ceapa pana cand devine translucida.
Se topeste untul intr-o tigaie fierbinte si se adauga clatita de hrisca. Deasupra puneti sunca presata si apoi ceapa calita.
Apoi se pune deasupra spanacul fiert si ceapa calita, iar peste, puneti rondelele de branza de capra.Sare si piper dupa gust. Gatiti timp de aproximativ 5 minute, apoi ridicati marginile.
Gata! Serviti imediat!
Ingrediente Galette cu spanac, sunca presata si branza de capra
Pentru ceapa calita :
1 lingurita de unt
1/4 ceapa
Pentru galette :
1 lingurita de unt
1 galette de hrisca
1 felie de sunca presata
100 gr spanac fiert (sau 250 gr spanac crud )
4 rondele de branza de capra
Sare
Piper